LinksSitemapContact
U bent hier:

Acties in Vlaams-Brabant    Acties in andere provincies

Gemeentes: Aarschot   Asse   Beersel   Begijnendijk   Bekkevoort   Boutersem   Diest   Dilbeek   Galmaarden   Geetbets   Grimbergen   Halle   Hoegaarden   Holsbeek   Kapelle-op-den-Bos   Keerbergen   Kortenaken   Landen   Lennik   Leuven   Linkebeek   Machelen   Meise   Overijse   Sint-Genesius-Rode   Sint-Pieters-Leeuw   Steenokkerzeel   Ternat   Tienen   Tremelo   Vilvoorde   Zaventem   

Aarschot
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Diginet-Videohouse-WPWC
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer: 170-013-581.

terug naar boven

Aarschot
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Bike for life
Vorige editie kreeg Bart de smaak van de 1000 km te pakken toen hij meereed met een team uit Holsbeek.
Nu gaat hij de uitgaging aan om de 1000 km helemaal alleen te fietsen.

Door mijn opleiding als verpleegkundige, is de link met kanker misschien iets sneller gelegd dan bij andere personen. Mijn job als radiologisch verpleegkundige in het operatiekwartier van Pellenberg, zorgt ervoor dat ik dan ook rechtstreeks in contact kom met personen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte.
Het is een ziekte die elk van ons kan treffen. Dit heb ik in mijn nabije (werk)omgeving de voorbije jaren al moeten ervaren. De ene verliest al snel de strijd. De andere blijft tevergeefs vechten tot het bittere einde. En dan zijn er ook nog diegenen die uiteindelijk aan het langste eind hebben getrokken. Stuk voor stuk personen die hier niet om gevraagd hebben, maar vragen om geholpen te worden.
Al deze factoren samen maken het meer dan de moeite waard om, samen met mijn sponsors, deel te nemen aan dit schitterende evenement.
Het sportieve aspect neem ik er natuurlijk graag bij.
Op zaterdag 13 april organiseert Bike for life een evenement . Het begint met een optreden van The mighty moose band, daarna zorgt een deejay voor de muziek. Dit zal plaats vinden in de parochiezaal van Tremelo.

Wie Bart wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC), met vermelding van het actienummer nl 170072474

terug naar boven

Asse
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Mio/Cyclo team
Alle collega's van Mio zetten zich in voor de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Voor de rit zelf vaardigen we ons Dream Team af. Ieder van ons supportert mee voor Gert, Iwan, Jimmy, Johan, Peter en Piet.

Heel wat van onze collega's hadden - van ver of van dichtbij - al met de gevolgen van kanker te maken. Door onze inspanningen willen we mensen die tegen de ziekte vechten een hart onder de riem steken. Bovendien zijn we als fietsnavigatiespecialist extra gecharmeerd door de sportieve uitdaging.

Niet alleen ons fietsteam zet zijn beste beentje voor. Ook de rest van het bedrijf laat zich niet onbetuigd: We willen alle collega's aan het fietsen krijgen. Mio stort voor elke woon-werkfietskilometer de fietsbijdrage van € 0,20 aan Kom op tegen Kanker.
We verkopen 1000 zakjes paaseitjes aan vrienden, familie en medewerkers van omliggende bedrijven.
We gaan ook auto's wassen, kleren strijken, lunchen, spinnen.

Volg onze acties op www.mio.com/1000km en op Facebook (Mio Belux)

Meer weten over ons bedrijf en onze acties?
Neem contact op met Kathleen Zaman (Marketing Manager, kathleen.zaman@mio.com) of Sofie Van de Ven (HR-manager, sofie.vandeven@mio.com). U kunt ons bellen op 02 461 07 99.

Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-074-751

terug naar boven

Asse
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Rexel belgium
Iedereen van Rexel Belgium zet zich in voor de 1000km van Kom op tegen Kanker.
De 1000 km zelf worden gereden door 8 sportieve helden, die allemaal super gemotiveerd zijn om hun 125km te fietsen ! Om het startgeld (en meer) bijeen te krijgen, worden in onze filialen acties op touw gezet: verkoop zelfgemaakt gebak, zelfgemaakte soep, hot-dogs, Alterdogs (= vegetarisch hot-dog), croque-monsieurs, lasagne, snoep, paaseitjes, plantjes, ... Er wordt een quiz georganiseerd, een wandeltocht, een voetbalmatch, ... Kortom iedereen bij Rexel is wel in de weer voor, of sponsort de 1000 km van Kom op tegen Kanker.

Volg onze acties op Facebook (Rexel Belgium) of via onze website www.rexel.be

Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-083-065.

terug naar boven

Beersel
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Steeds beter Beersel
Koen, Sven, Dimitri en Ralf nemen voor de eerste maal deel aan de 1000 km. Koen is de zoon van Els Germis, oud-schepen van Beersel en trouwe actievoerder van Kom op tegen Kanker, die vorig jaar aan kanker overleed.

Zijn deelname is een hommage aan zijn moeder en de vele andere kankerpatiënten.
Dimitri: 'Wakker geschud door meerdere vrienden die hulp nodig hebben, wil ik niet ongevoelig blijven voor de vele mensen die zich belangeloos blijven inzetten. Daarom neem ook ik graag op mijn manier, samen met enkele vrienden, deel aan de 1000 km voor Kom op tegen kanker.' Sven: 'In Alsemberg, Beersel, was er 30 jaar geleden een sanatorium waar mensen verzorgd werden die tuberculose hadden. Vandaag is dit sanatorium overbodig geworden. We hebben de ziekte praktisch onverwonnen. Wij doen mee aan de 1000 km omdat we geloven in de toekomst. Hopelijk is er binnen 30 jaar door jullie steun geen actie van Kom op tegen Kanker meer nodig en hebben we ook deze ziekte overwonnen.


Om fondsen te werven organiseren beide deelnemers allerlei verkoopacties zoals verkoop van orchideën en mattetaartjes.

Wie dit team wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC), met vermelding van het actienummer nl 170068516

terug naar boven

Begijnendijk
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Bebe - s Grinta Cycling Team tegen Kanker
Elke dag weer worden mensen geconfronteerd met deze ziekte, elke dag weer vertonen ze "grinta" om deze ziekte te lijf te gaan.


Voor ons is het dus "een kleintje" om ons als fietsers in te zetten voor dit fantastisch initiatief!

Wij hopen alvast op vele steuntjes van jullie, danken alvast alle kameraden voor de helpende handjes om zo minimum 5000 euro bijeen te fietsen!

Op zaterdag 23 februari organiseerde Bebe's Cycling Grinta Team een spinningmarathon in samenwerking met Bodymove in Herselt.
Als top of the bill organiseert het Bebe's grinta team een FUIF op 13 april 2013 in zaal De Toekomst in Baal. Muziekoptreden, deejay en tombola. Allen daarheen.

Wie Paul en Martine wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-070989

terug naar boven

Bekkevoort
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Team Xaveer uit Bekkevoort met twee teams
Van 9 tot 12 mei 2013 zal het team van Megabikecenter Xaveer al voor de 4e keer met veel fierheid onze gemeente Bekkevoort vertegenwoordigen voor het goede doel, en dit op de jaarlijkse happening 1000 km fietsen voor Kom op tegen Kanker.

Elk team dat vertrekt legt 5000 euro startgeld in de pot van Kom op tegen Kanker, toch een vermeldenswaardige duit in het zakje van het goede doel!
De ziekte die vroeger 'ver-van-ons-bed' wel eens ter sprake kwam, is jammer genoeg een dagdagelijks gegeven geworden, meer en meer mensen uit onze nabije omgeving worden rechtstreeks of onrechtstreeks met deze harde waarheid geconfronteerd.
Alle deelnemers aan dit event hebben dan ook hun eigen verhaal of beweegredenen, maar het doel blijft steeds hetzelfde: het onderzoek naar kanker ondersteunen! Leer het team van Megabikecenter Xaveer kennen en help hen mee om het startgeld (of meer natuurlijk) bij elkaar te sprokkelen voor Kom op tegen Kanker!
Hoe? Heel gemakkelijk en heel gezellig!


Kom op vrijdag 5 april 2013 naar de Benefiet-avond van Kom op tegen Kanker met life optreden van The FishHooks gevolgd door Kom Op For Life met deejay.

Bent u deze avond belet maar wil je Team Xaveer Bekkevoort toch steunen dan kan dit door uw bijdrage rechtstreeks te storten op rekening van Vlaamse Liga Tegen Kanker, nummer BE14 733-1999999-83 met mededeling 170-064-655 gift.
Meer informatie vindt u op www.megabikecenter-xaveer.be. of via Facebook.com/Megabikecenter Xaveer
De organisatie en Team Xaveer Bekkevoort zijn u eeuwig dankbaar.
Stijn, Rudy, Hans, Xaveer, Sara, Kris , Davy, Daniël en Peter

terug naar boven

Boutersem
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Enbloc4cancer
'Leven is een goddelijk geschenk, niet altijd zo begrepen, gezondheid niet zo broos, tot men wordt gegrepen, je twijfelt, weet niet meer hoe het verder moet, het leven heeft je bedrogen, tot plots de cirkel wordt doorbroken, de dageraad kleurt er is weer hoop op leven, ik kan je zien en horen, de angst voor het onbekende verloren, de inspanning nog niet te boven zie ik de regenboog verschijnen, en denk aan hen die voor mij hebben gekozen.'

Enbloc4cancer is een samenwerkingsverband tussen Schindler, HealthCity en de brandweer van Leuven . Zij hopen samen met verschillende teams te kunnen starten. Info over hun activieten zie www.enbloc4cancer.ber
Hun actiekalender ziet er als volgt uit:
Mechelen: cyclingmarathon op zaterdag 9 februari (organisatie: HealthCity Mechelen)
Leuven : yoga op zondag 24 februari (organisatie: Flowing Yoga Leuven)
Hasselt: cyclingmarathon op zondag 10 maart (organisatie: HealthCity Limburg)
Boutersem: cyclingmarathon op vrijdag 15 maart (organisatie: Fit4Life Boutersem)
Boutersem: sportmarathon op 23-24 maart (organisatie: Schindler/Enbloc)

Wie dit team wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC), met vermelding van het actienummer nl 170039416.

terug naar boven

Diest
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Harol
Sinds onze eerste deelname in 2011 aan de 1000km, staan alle HAROL- neuzen in dezelfde richting: het verzamelen van de nodige fondsen om een team te laten deelnemen aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. We doen dit o.a. door de verkoop van kleine dingen aan het personeel tijdens de lunchpauze: zeepjes, pralines, natuurlijke koekjes, we organiseren een carwash.

Verder spraken we onze partners (klanten & leveranciers) aan om te storten op de KOTK rekening BE14 7331 9999 9983 // BIC-code: KREDBEBB met vermelding van het HAROL deelnemersnummer 170021796 als betalingsreferentie.
Wie ons wil sponsoren, kan op dit rekeningnummer een gift doen.

terug naar boven

Dilbeek
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Nidasjtere met 5 teams
Nidasjtere, het Brussels voor 'niet treuzelen, voortgaan, niet opgeven'. Dat is de levensleuze van Leo Coenen. Leo was nog maar net terug van een beklimming van de Mont Ventoux met een "quistax" toen in juli 2007 een tumor op de staart van de pancreas werd vastgesteld. De operatie die volgde was succesvol, maar er waren metastases op de lever. Die werden met radiopfrequentieablatie verwijderd.
Ondertussen zijn we vijf jaar verder. Mits de nodige controles en behandelingen blijft de kanker onder controle. Meer nog, Leo leeft zich uit op de fiets en trekt zich op aan de acties die hij organiseert voor Kom op tegen Kanker.
Deze editie overstijgt Nidasjtere het verhaal van Leo Coenen. Talrijke vrienden en sympathianten hebben zich achter de actie geschaard. Samen gaan ze er tegen aan om voldoende fondsen te werven voor minstens vier teams.
Hun belangrijkste evenement gaat door op paasmaandag 1 april. Het wordt een fietsevenement waar jong en oud, wielertoerist en recreatieve fietser aan hun tekken komen.

Wie dit team wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC), met vermelding van het actienummer nl 1700012195

terug naar boven

Dilbeek
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - 1000 voor 1000 team 1
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-081-877.

terug naar boven

Dilbeek
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Duizend voor duizend team 2
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-081-976.

terug naar boven

Dilbeek
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - 1000 voor 1000 team 3
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-082-075.

terug naar boven

Dilbeek
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - 1000 voor 1000 team 4
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-082-174.

terug naar boven

Dilbeek
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - 1000 voor 1000 team 5
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-082-273.

terug naar boven

Dilbeek
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - 1000 voor 1000 team 6
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-082-372.

terug naar boven

Galmaarden
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - De Kromme Gedong met twee teams
De Krommen Gedong is een groepje Vollezeelse wielervrienden die elk op hun manier in contact kwamen met kanker.
Jo kreeg 13 jaar geleden kanker en werd gelukkig 3 jaar geleden 'genezen' verklaard. Bart is in therapie, die slaat aan waardoor hij met veel goede moed zijn strijd verder zet. Dit dankzij de goede zorgen van de medische sector, maar zeker ook door de steun van familie, vrienden en vooral hun echtgenotes, die dit jaar een eigen team hebben samengesteld.

Met dit verhaal willen wij duidelijk maken dat mensen met kanker niet in de kou mogen blijven staan, maar uw steun, liefde en vriendschap nodig hebben.
Steun 'De Krommen Gedong' die met twee teams kunnen deelnemen aan de 1000km van Kom op tegen Kanker.
Bedankt! Jo, Bart, Daniël, Ludo, Rik, Bart, Niels en Yves en de dames.

Wie dit team wil sponsoren kan een bedrag storten op het rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC) van de 1000 km van Kom op tegen kanker , met vermelding van hun registratienummer in de medeling nl 170-041889

terug naar boven

Geetbets
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - GR - met twee teams
GR, staat voor Geetbets, Rummen en Grazen. Deze drie deelgemeenten van Geetbets vinden wetenschappelijk kankeronderzoek heel belangrijk en zullen voor de tweede keer twee teams afvaardigen naar de 4 de editie van de 1000 km.

Wie dit team wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC), met vermelding van het actienummer nl 170045750

terug naar boven

Grimbergen
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Belgium4LiveSTRONG met 2 teams
Niemand hoeft u te vertellen dat de confrontatie met de ziekte zwaarder is dan eender welke fietstocht. De 1000 kilometer van "Kom op tegen Kanker" staat hierbij symbool voor de zware inspanning die kankerpatiënten iedere dag dienen te leveren.
Ter ere van het overlijden van de vader van één van mijn vrienden, in oktober laatstleden, heb ik een bijkomende motivatie gevonden om de 1000 km af te leggen in 2013.
Ik draag mijn steentje bij als Leader van LiveSTRONG in Belgie en zeker omdat kanker geen grenzen kent. We geloven in het leven, in jullie leven!

Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer: 170-020-610.

terug naar boven

Grimbergen
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Gemeente Grimbergen
De gemeente Grimbergen steunt de 1000 km door een team van personeelsleden in te schrijven voor deze fietstocht.
GRIMBERGEN FIETST MET EEN GROOT HART VOOR EEN GOED DOEL.
Dit kan dankzij het beenwerk van een aantal gemeentelijke personeelsleden, de inzet van het gemeentepersoneel via een carwash en de verkoop van soep en cakes.Wie dit team wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC), met vermelding van het actienummer nl 170031102

terug naar boven

Halle
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Frédéric gaat voor de 1000
"De combinatie van sporten en iets kunnen doen voor het goede doel leek me een fantastisch idee! Daarom wil ik voor de tweede keer deze uitdaging aangaan."

U kan de deelname van Frédéric steunen door een bijdrage te storten op het rekeningnummer BE14 7331 9999 9983, met vermelding van de actiecode 170- 041493 gift

terug naar boven

Halle
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Chimay PèresTrappistes Balieux met twee teams
Duurzame ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid ten opzichte van de plaatselijke gemeenschap en de aarde vormen al sinds het begin de bestaansreden van de Groep Chimay.
Drie principes vormen de drijfveren van de activiteiten van Chimay: valorisatie van het personeel door deze personen te betrekken in de projecten van de onderneming, de kwaliteit van de menselijke relaties en tenslotte de zorg om een sterke regionale verankering.

Daarenboven investeert Chimay in milieuvriendelijke technologieën en een groot deel van de opbrengsten uit de bier- en kaasproductie gaat naar de realisatie van projecten met een sociale meerwaarde.
Het concept van de 1000km van Kom op tegen Kanker past dus perfect binnen de waarden en de normen van de Groep Chimay.

Wie deze teams wil sponsoren kan een bedrag storten op het rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC) van Kom op tegen Kanker met melding van hun registratienummer s170080491

terug naar boven

Hoegaarden
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Jorn 4 ever
Al drie keer verscheen de 66-jarige Karel Van Roy aan de start van de 1000 km van Kom op tegen Kanker en van de Ven2-4Cancer. Hij heeft er een bijzondere reden voor. Zijn zoon Jorn vocht een lange tijd tegen een agressieve hersentumor.

Karel ging tot het uiterste om geld in te zamelen voor onderzoek naar nieuwe behandelingen. Helaas is Jorn op 5 januari overleden.
Uiteraard doet hij dit ook voor alle andere mensen met kanker. Karel verschijnt op 9 mei 2013 voor de vierde keer aan de start.

Wie Karel wil sponsoren, kan een bedrag storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 + KREDBEBB (BIC) van de 1000 km van Kom op tegen Kanker met melding van registratienummer 170015561-gift

terug naar boven

Hoegaarden
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Cavacrossers A
De Cavacrossers zijn de vrienden van Jorn 4 ever. Met hun deelname herdenken zij hun vriend Jorn die vorig jaar aan kanker overleed.

Wie hen wil sponsoren, kan een bedrag storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 + KREDBEBB (BIC)van de 1000 km van Kom op tegen Kanker met melding van registratienummer 170015561-gift

terug naar boven

Hoegaarden
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Cavacrossers B
De Cavacrossers zijn de vrienden van Jorn 4 ever.
Met hun deelname herdenken zij hun vriend Jorn die voirig jaar aan kanker overleed.

Wie hen wil sponsoren, kan een bedrag storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 + KREDBEBB (BIC)van de 1000 km van Kom op tegen Kanker met melding van registratienummer 170015561-gift

terug naar boven

Hoegaarden
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Cavacrossers C
De Cavacrossers zijn de vrienden van Jorn 4 ever. Met hun deelname herdenken zij hun vriend Jorn die vorig jaar aan kanker overleed.

Wie hen wil sponsoren, kan een bedrag storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 + KREDBEBB (BIC)van de 1000 km van Kom op tegen Kanker met melding van registratienummer 170015561-gift

terug naar boven

Holsbeek
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - VKKD Cycling Team
'Ons team, het VKKD CYCLING TEAM genoemd, bestaat uit (ex-)voetballers van Voetbalclub VK Kortrijk-Dutsel. Ons team met als kopman Andy Tuyls zal voor de derde keer de uitdaging aangaan om dit fantastiche fietsevenement tot een goed einde te brengen en zo geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. Het team bestaat uit enthousiaste sportmensen, zowel jong en oud als beginnend tot gevorderde wielertoerist.
Naast de renners zal dit team ook uit vrijwilligers bestaan die toch hun steentje willen bijdragen om dit project tot een goed einde te brengen.'
Op 27 april 2013is er een spaghettidag gepland van 12u tot 20u. Verder zijn er ook wafels te koop in diverse winkels in de buurt. De jeugdspelertjes maken wenskaarten met als thema de 1000 km-bloem. Die zullen te koop aangeboden worden.
Op 28 april is er een tweedehandsbeurs, van 14u tot 17u in de Gildezaal in Kortrijk Dutsel.

Wie dit team wil sponsoren, kan een bedrag storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 + KREDBEBB (BICvan de 1000 km van Kom op tegen Kanker, met vermelding van hun registratienummer in de medeling 170-023677- gift

terug naar boven

Kapelle-op-den-Bos
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Eternit
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actieummer 170-004-079

terug naar boven

Keerbergen
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Cycling Angels met twee teams
Cycling Angels is pure Girl Power.
8 dappere dames duiken op de trappers om 1000km lang tegen kanker op te komen. Geen professionals, al hebben enkelen al wel een Mont Ventoux in de kuiten of een conditie die halve marathons verteert.

Gedreven door het goede doel, of net zo goed de sportieve uitdaging. Teamspirit die moeiteloos een koffiekransje overstijgt. En dan die 'female touch' erboven op: de outfit moet mooi en strak zijn, training is een babbeluurtje op pedalen.

Wie de Cycling Angels wil sponsoren, kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC)met melding van hun actienummer 170024370.

terug naar boven

Kortenaken
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Luc Bullens Tuincentrum & MTBC@Bekkevoort met 2 teams
Vanaf de eerste editie spant Luc Bullens zich in voor de 1000 km. Ondertussen heeft hij een compagnon de route gevonden: MTBC@Bekkevoort. Samen hopen zijn met twee teams deel te nemen.
Ze plannen allerlei acties:
* op 22 december een verkoopstand op de kerstmarkt in Bekkevoort
* op 13 januari een spinningmarathon in Willem's fitness * op 23 februari een wijnavond in de Mardijk in Molenbeek * op 24 februari een spaghettiavond in de Mardijk in Molenbeek

Wie deze teams wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer 733-1999999-83 + KREDBEBB (BIC)van Kom op tegen Kanker met melding van hun actienummer in de mededeling 170-003089 - gift.

terug naar boven

Landen
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - B - Strong met minstens 6 teams
B-Strong is een samenwerking van enkele vrienden, de fietsclub Haspengouwsportief en de stad Landen. Zij nemen voor de vierde keer deel aan d e1000 km van Kom op tegen Kanker.

Wie deze teams wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC) van Kom op tegen Kanker met melding van hun actienummer 170-003782.

De B Strongteams hebben een mooii progrmma met activieiten die geld in het laatje zullen brengen : een Italiaanse avond, een spinningmarathon, een zwemmarathon, de Pepijnjogging, fietstocht Landen -Haneffe, fietstocht naar de Mont ventoux, zaalvoetbaltornooi en kerstmarkt

terug naar boven

Lennik
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Bikeaid.be - WTC Sintemettes
Wanneer je denkt gezond te zijn,
Wanneer je denkt alles aan te kunnen,
Wanneer dit alles een evidentie lijkt,
Wanneer het bewustzijn inslaapt,
kan het plots omkeren,
kan je je plots onwel voelen,
kan je plots niet echt veel meer,
kan evidentie plots uitdoven,
kan een bewustzijn tot inkeer komen.

Kanker staat vaker dichter bij onszelf dan dat we het zelf zouden willen.
De realiteit toont aan dat de mens niets meer is dan een breekbaar wezen.
Bouwen aan een besef, verspreiden van dit besef.
Besef omzetten in een boodschap, de boodschap onze een missie.
Communiceren door te trappen, 1000 km, .... en nog veel verder.

Op zondag 24 maart 2013 is er een PANNENKOEKENFESTIJN van 13u tot 20u in de Parochiezaal Sint-Martens-Lennik, Dorp 11
Kom meesmullen of u kan ook pannekoeken komen afhalen, liefst dan bestellen (8 euro voor 10 stuks) via wtcsintemettes.bikeaid@skynet.be

Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-004-475

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Enbloc2brandweer
De vriendenkring van de branweer in Leuven werkt actief mee aan evenementen en ondersteuning van het achtkoppig team dat zij afvaardigen naar de 1000 km van Kom op tegen Kanker.

Wie dit team wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC), met vermelding van het actienummer nl 170039416.

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC - Herentals Fietst
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actieummer 170-043-671

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC 4KOTK
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actieummer 170-071-385

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC The Lease Bikers met 2 teams
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actieummer 170-071-484.

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC Regio Brussel
331 KBC-collega's van Regio Brussel steunen 8 KBC-doorzetters op de fiets,
We doen het niet voor niets,We willen Kom op tegen Kanker steunen,
En zullen daarvoor 4 dagen op rij op elkaar leunen.

Het begon met een idee,
vandaag gaan Mylene, Bruno, Stijn, Erik, Olivier, Kristof, Raf en Kristof en alle medewerkers van Regio Brussel samen in zee.

Willen jullie ons een handje helpen?
Dan hoef je geen wonden te stelpen.
Een kleine bijdrage is welgekomen,
Het mag ook iets meer zijn als je niet bent in te tomen.

Schrijf dan over op rekening BE14 7331 9999 9983 van de 1000 km van Kom op tegen Kanker met als mededeling 170-072-573, en zij zullen strijden.
Je zal hen nog benijden!

Bedankt aan hen die samen met ons vechten en opkomen voor een ander,
Kom op, kom op, kom op tegen kanker!

Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-072-573

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC B-Strong met 2 teams
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-021-895

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC-Bikers4Life
Met 6 KBC-collega's fietsen wij voor het leven. Alexander, Ariane, Chris, Rudy, Chris en Marc samen tegen kanker!
Onze kapitein is zelf ex-kankerpatiënt. Hij zag de aankondiging van de 1000 km op ons KBC-intranet en heeft enkele collega's warm gemaakt voor dit initiatief.
Als vrienden/collega's zijn wij meteen ingegaan op zijn oproep. We hebben immers allemaal voor hem gesupporterd toen hij ziek was en gezien hoe moedig hij gevochten heeft tegen kanker!
Elke teamlid is vastbesloten zijn eigen grenzen te verleggen en met elke kilometer het pad te effenen voor die talloze lotgenoten die ook een strijd tegen kanker hebben moeten leveren en misschien vandaag nog leveren. Daarom fietsen we mee voor het leven!
Een artisanale micro-brouwerij in Kapelle-op-den-Bos brouwt speciaal voor onze ploeg het '1000km Bier'. Een lekker tripel bier dat wij verkopen voor Kom op tegen Kanker. Dat was meteen een schot in de roos! Talloze KBC-collega's en vrienden bestelden het al en bovendien werd het gretig geproefd en geserveerd op de Kerst- en nieuwjaarsdrinks bij KBC.
We hebben intussen al bijna 2.000 flessen verkocht en bovendien ontvingen we voor meer dan 3.000 EUR aan giften rechtstreeks op de rekening van Kom op tegen Kanker. Ongelooflijk!
Om al onze sponsors te bedanken, organiseren we op zaterdag 20 april 2013 van 14u tot 17u een degustatie in brouwerij Den Triest, Trieststraat 24 in Kapelle-op-den-Bos. Daar zal ons '1000km-bier' met de verschillende beschikbare bieren in het café van Brouwerij Den Triest verkocht worden samen met deskundige uitleg van de brouwer en een rondleiding in de brouwerij. Alle sponsors, geïnteresseerden, vrienden, bierliefhebbers, etc. zijn hier van harte op uitgenodigd.
Interessant om weten is dat onze artisanale micro-brouwerij begin februari op het Brugs Bierfestival de Best Beer Award 2013 gewonnen heeft en daarbij Westfleteren heeft verslagen!
Redenen genoeg om er eens goed op te klinken en gezellig bij te praten !

Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-073-068.

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC - The Greet Lovers
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-044-859

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC-Ventousiasten
Maar liefst 14 KBC-ploegen rijden in het hemelvaartweekend de vierde editie van de 1000 km. Eén van de teams, bestaande uit 6 KBC-Ventousiasten, organiseert een geldinzamelactie onder het motto '1000 zakjes paaseieren voor de 1000 km van Kom op'. Of: wie een zakje paaseieren koopt, sponsort 1 km.

De KBC-Ventousiasten vormen een personeelskring van de KBC-groep die collega's aanzet om actiever te sporten. Zij richten zich in de eerste plaats op niet-sporters door ze te motiveren om via een gecoachte opbouw op regelmatige tijdstippen samen te fietsen. Het ultieme doel is uiteraard de Mont Ventoux te bereiken in één van de jaarlijkse uitstappen naar de Provence. Maar zeker zo belangrijk is dat de nieuwe sportievelingen daarna blijven fietsen. En naar nieuwe uitdagingen toewerken. En als je dat kan combineren met het goede doel, dan geef je nog een extra meerwaarde aan je sportieveactiviteit.

Het KBC-Ventousiasten team voor de 1000 km van Kom op tegen Kanker: Gino Ghyselinck, Koenraad De Vos, Wim Philippe, Kris Van Hecke, Jean-Pierre Bauwens en Winde Thijs
Koenraad: 'In 2009 startte ik opnieuw met een actieve levenstijl, samen met KBC, na enkele jaren 'stil' te hebben gelegen. Eerder kreeg ik immers de diagnose van een kwaadaardige tumor, waarvan ik relatief snel herstelde. Maar om opnieuw actief en sportief te starten, was voor mij een onwaarschijnlijk doel nodig: de Mont Ventoux beklimming.
Fietsen had ik nooit eerder gedaan, dus die 1ste rit van 100km en die 1ste helling in de Vlaamse Ardennen waren zeker de meest heroische en persoonlijke overwinningen. De beloning later dat jaar op de Mont Ventoux was dan ook emotioneel geladen. I survived ! Verleden jaar fietste ik voor de eerste keer de 1000 km mee. Van Brugge naar Mechelen. De solidariteit, de pakkende gesprekken in het peloton zijn ervaring om nooit te vergeten.
De gesprekken tussen lotsgenoten, verhalen van fietsen, van soms onmogelijke doelen maken dat ik me opnieuw inzet voor deze KOTK editie. Misschien maken we hiermee een klein, maar belangrijk verschil in de strijd tegen kanker."
Jean-Pierre:'Mijn partner heeft in 2011, 2012 een zware strijd gevoerd tegen kanker. Met succes, maar de inspanningen en opofferingen die daarvoor moeten geleverd worden zijn immens.
Anderzijds mochten we een zeer goede begeleiding ervaren door coaches, psychologen, een diëtiste, tot zelfs een schoonheidsspecialiste, en dat deels dankzij fondsen in het verleden verzameld door Kom op tegen Kanker. Die dankbaarheid is ook een heel sterke motivatie. Voor 2 goede kennissen liep het jammer genoeg minder goed af. Ook voor hen doen we het natuurlijk.'
Kris:'40 jaar geleden heb ik mijn vader aan kanker verloren. Hij was nog maar 40 jaar oud en liet een vrouw met 6 jonge kinderen achter. Zo heb ik een stuk van m'n jeugd geen vader gekend. En anderzijds een fantastische moeder die zich geen 100% maar 300% heeft ingezet om 6 kinderen groot te brengen: dag en nacht moeten werken om het budget rond te krijgen, een huishouden van 6 pubers georganiseerd te krijgen, iedereen te laten studeren....zij verdient 'nen dikke mercie'. Hiertegenover is 1000km fietsen maar niks.
Ik rijd dus ook voor mijn moeder, 'slachtoffer' van de ziekte, niet als patiënt, maar de ziekte en het uiteindelijk overlijden van ons vader heeft haar leven een heel andere wending gegeven.'
Wim: Ook ik verloor mijn vader, na een lange, zware maar tevergeefse strijd. De lange lijdensweg en het pijnlijke afscheid blijft je jaren emoties bezorgen. Mijn ex-vrouw heeft net een behandeling achter de rug. Het resultaat lijkt goed, maar er blijft altijd een stuk ongerustheid.

Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actie nummer 170-074-256

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC - Feniksen van Wetteren
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-043-473

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC Cycling team Stekene/Temse
Op het eetfestijn, dat doorging in de Land- en Tuinbouwschool in St-Niklaas(die zo goed waren om hun accomodatie gratis ter beschikking te stellen) ontvingen wij uiteindelijk 255 gasten die gedurende de avond van de nodige spijs en drank werden voorzien.

Al deze mensen willen wij graag hartelijk danken voor hun steun, naast de gulle sponsors die met grote of minder grote giften ervoor zorgden dat we tot op heden een 7500 euro hebben verzameld voor Kom op tegen Kanker!

Hartelijk dank in naam van het hele team, dat bestaat uit Dirk, Stany, Dirk, Claudia, Wim, Filip en Lieven <
Op 9 mei staan wij met een goed gevoel aan de start van de 1000 km-marathon!

Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-021-994

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC - Directeurs op Wieltjes
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-074-553

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - KBC - Comfin On Wheels
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-074-454.

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Pentair
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-075-246

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Tornado Tomra
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-076-6322

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - IGO
IGO is een dienstverlenende intergemeentelijke vereniging, actief in het arrondissement Leuven. Ruim 230 werknemers verspreid over vijf vestigingen zijn dagelijks in de weer om duurzame en maatschappelijk relevante diensten te verlenen aan lokale besturen en hun inwoners. Bovendien is IGO ook een sociale economie organisatie. We voeren dus waardevolle taken uit met mensen die om één of andere reden moeilijk aan een job geraken.
Als sociale organisatie wil IGO zich ook solidair tonen buiten de eigen organisatie. En daarom engageren we ons voor Kom op tegen Kanker. We kozen voor de strijd tegen kanker, omdat heel wat collega's ofwel zelf ofwel in de naaste omgeving al getroffen werden door één of andere vorm van kanker.
Symbolisch willen we die collega's en alle kankerpatiënten een hart onder de riem steken. Met de deelname aan de 1.000 km en de verschillende sponsoracties maakt het personeel van IGO dat ook concreet.
Meer info over igo vindt u op www.igo.beWie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-076-434.

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - TE Connectivity met 3 teams
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-078-6122

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Provincie Vlaams-Brabant met 2 teams
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-016-650.

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Acerta
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-079-897

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Adelante
Ook dit jaar wil Adelante, wat zoveel betekent als 'vooruit', het engagement opnemen om mee te fietsen. De organisatie zal deze keer volledig in handen komen van het Jongerenkoor Terbank, dat ook de vorige jaren al een belangrijk aandeel had in het succes. .

U kan dit team sponsoren door te storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actieummer 170-027538 of u kan steunen door deel te nemen aan de ontbijtactie op paasmaandag 1 april 2013 georganiseerd door het Jongerenkoor Terbank.
U krijgt een ontbijtpakket met daarin een pistolet, sandwich, koffiekoek, beleg, sapje, yoghurt, stuk fruit, ontbijtgranen. Voor kinderen is er nog een extraatje voorzien!
Dit heerlijke ontbijt wordt u aangeboden aan volgende prijzen: een ontbijt voor € 10, 2 voor € 20, 3 voor € 25, 4 voor € 30, en vanaf 5 stuks € 7 per ontbijt.
Wie wil storten voor het ontbijt doet dat op volgend rekeningnummer BE58 9730 8242 5479
Wij brengen het ontbijt rond in Leuven, Heverlee, Kessel-Lo en Wilsele. Ideaal om deze extra vakantiedag in alle rust te beginnen of om iemand een leuke verrassing te bezorgen! Als u verder woont, dan kunt u uw ontbijt uiteraard ook zelf komen ophalen aan het Sint-Jacobsplein in Leuven (scoutslokalen, Kruisstraat 2).
Meer informatie vindt u op http://adelante.onlinewebshop.net/ of www.1000km.be.
U kunt ook naar keuze een aantal kilometers sponsoren via de rekening van Kom op tegen Kanker 733-1999999-83 met vermelding van ‘170027538-gift’.

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Pharmaps
Gepassioneerd door onderzoek in het domein van de immunologie en de oncologie, wilt deze onderzoeksgroep van de KU Leuven zijn steentje niet alleen professioneel maar ook financiëel bijdragen!

Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer:170-031-595

terug naar boven

Leuven
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Interleuven
Acht medewerkers van Interleuven laten zich tijdens het hemelvaartweekend van hun sportiefste kant zien en dit ten voordele van het wetenschappelijk kankeronderzoek!

Maar daar blijft het niet bij, ook via enkele andere acties proberen we in totaal 5000 euro in te zamelen.
Op 14 april vindt er in Bierbeek een wandeling plaats. Twee weken later organiseert Interleuven een minivoetbaltornooi voor alle personeelsleden van de gemeenten en steden uit het arrondissement Leuven.

14 april 2013 - wandeling Op zondag 14 april kan je in het mooie Bierbeek wandelen voor het goede doel. De wandeling zelf is gratis. Indien je wil deelnemen aan de zoektocht betaal je 1 euro. De wandeling is ongeveer 8 kilometer lang. Er wordt gestart tussen 14u en 15u30 op het adres Opvelpsestraat 45 te 3360 Bierbeek. Voor of na de wandeling kan je een pizza eten of een versgeperst fruitsapje of een Bierbeekse drinken.28 april 2013 - minivoetbaltornooi Naast acties voor onze eigen medewerkers organiseren we ook een minivoetbaltornooi voor het personeel van onze vennoten. Voetballers en supporters worden op zondag 28 april van 13u tot 18u verwacht op het sportterrein achter sportcentrum 'De Tumkens', Pastoor Pitetlaan 30 te 3130 Betekom (Begijnendijk). Afhankelijk van het aantal deelnemende ploegen zal er in 4 poules gewerkt worden. Iedere poule omvat 5 ploegen, zodat iedere ploeg zeker 4 wedstrijden kan spelen (indien er 20 ingeschreven ploegen zijn). Indien er meer of minder ploegen ingeschreven zijn, zal het speelschema aangepast worden. De winnaar van elke poule mag zich aan een mooi aandenken verwachten.
Na de inspanningen kan u een verkwikkende douche nemen in de kleedkamers van de sporthal. Er is ook een drankenstand en een eetkraam. De kleinste supporters kunnen terecht in het speeltuintje aan de sporthal.
De deelnameprijs bedraagt € 50 per ploeg (incl. verzekering, enkele flessen water en één drankbon per deelnemer). Dit geld gaat integraal met alle andere opbrengsten naar het goede doel. De inschrijving is pas geldig wanneer het inschrijvingsformulier binnen is samen met de storting van € 50 op het volgende rekeningnummer BE43 0910 0063 7401 (BIC: GKCCBEBB), met vermelding 'naam van de gemeente/OCMW/politiezone - tornooi IL'. Het inschrijvingsformulier én de betaling moeten binnen zijn vóór dinsdag 23 april 2013.


U kan samen met uw collega's een ploeg afvaardigen van minstens 5 en maximum 10 personen. Inschrijven kan door het ingevulde formulier terug te sturen naar Geert Keldermans via e-mail.Kom op tegen kanker via IL steunen?
U kan Kom op tegen Kanker steunen door uw aanwezigheid op één van bovenstaande evenementen. Wil u op een andere manier uw steentje bijdragen? Dit kan door te storten op het rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-082-768.

Voor meer informatie kan u terecht bij Sabrina De Donder (016 28 42 40 of e-mail).

terug naar boven

Linkebeek
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - GDF Suez Laborelec met 2 teams
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-043-176.

terug naar boven

Machelen
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Johnson & Johnson Medical
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-037-238

terug naar boven

Machelen
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Laco, Knowledge and More
LACO helpt bedrijven en organisaties om op basis van kennis en inzicht dag na dag betere beslissingen te nemen. LACO heeft ruime ervaring in Business Intelligence in al zijn facetten en is aanwezig in diverse markten. Deze BI-oplossingen worden aangevuld met op maat geschreven software om de business nog beter te beheren. Wij bieden onze kennis aan in de vorm van staffing of door het volledige 'end-to-end' beheer van een project. Tenslotte wordt de implementatie van projecten ondersteund door een ruime waaier aan opleidingen. LACO werd opgericht in 1986 en stelt vandaag meer dan 150 consultants te werk.

Misschien trof kanker één van onze ouders, een goede vriend of vriendin, een collega of een verre kennis. Iedereen is op zijn of haar manier al in aanraking gekomen met de gevolgen van deze vreselijke ziekte. En hoewel onderzoek de laatste jaren behoorlijk wat resultaat heeft opgeleverd, wordt jaarlijks toch nog bij tienduizenden mensen kanker vastgesteld. Omdat het onderwerp ons nauw aan het hart ligt, steunt LACO de actie '1000 km' van Kom op tegen Kanker. Een sportieve manier om ons steentje bij te dragen aan het kankeronderzoek. Acht sportieve LACO medewerkers gaan de uitdaging aan! LACO sponsort zijn 'helden' met volle overtuiging en organiseert verschillende acties om geld in te zamelen en op die manier kankeronderzoek te steunen. Omdat we niet alleen kennis en know-how willen aanbieden, maar ook oprecht bekommerd zijn om het welzijn van iedereen!

Wil u ons hierbij steunen en een financieel steentje bijdragen? Dan kan dit door een storting op Ibannr BE14 7331 9999 9983 (KREDBEBB) met vermelding van de LACO ID code 170-068-813.

terug naar boven

Machelen
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - PM Team
Het PM Team Machelen bestaat uit één fietser: Patrick Moens. Hij zal in 2013 voor de vierde keer deelnemen aan de 1000 km

' Vol goede moed ben ik er aan begonnen. Ook voor deze 4de editie ga ik op zoek naar het vereiste inschrijvingsgeld. Op zaterdag 8 december start ik met men eerste, nieuwe actie namelijk een dartstornooi met de toepasselijke naam '1000 pijlen tegen kanker'.
Inschrijvingen en info mogelijk via mail: 1000pijlentegenkanker@gmail.com.

Iedereen is welkom! Verder heb ik als atleet en bestuurslid van het Machels Triathlon Team nog steeds de steun van alle clubmakkers.
Verdere plannen en info kan u vinden op www.machelstriathlonteam.be .Wie dit team wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC), met vermelding van het actienummer nl 170-004673

terug naar boven

Machelen
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - CTG Cycling met 2 teams
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-050-007

terug naar boven

Meise
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Bikeaid.be - Sarens
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-004-475

terug naar boven

Overijse
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Eizer straf in bergaf met twee teams
De fietsclub van Eizer voelt zich aangesproken door de strijd tegen kanker en ziet de deelname aan de 1000 km als een enorme uitdaging, niet alleen de sportieve prestatie om 1000 km te fietsen op 4 dagen, maar ook het inzamelen van het startgeld. En dit al voor de tweede keer , want ook in 2011 waren zij van de partij.

Om fondsen te verzamelen organiseert de club in de Fraat te Eizer op 30 maart 2013 vanaf 16 uur 'een plezante paaszaterdag"waarover nog lang zal gesproken worden..

Animatie met andere verenigingen, dessertbuffet, cava samen met de geur van al dat lekkers op de barbecue, en aansluiten een fuuif , zorgen hopelijk voor een aanzienlijke bijdrage in een toffe ambiance.
Maar dat alleen zal niet volstaan en daarom rekenen zij ook op de vrijgevigheid van de "commercanten" in hun dorp.

Verenigingen en particulieren die hen willen steunen kunnen hun bijdrage storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983, KREDBEBB (BIC) met vermelding van de code 170-028-726 gift.

terug naar boven

Overijse
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - TWC Hoekske Maleizen met drie teams
Wij zijn een toffe club uit Maleizen. Jong of oud maakt niet uit want allemaal zijn we in het bezit van de fietsmicrobe. Op zaterdag of op zondagmorgen zul je ons met de andere leden van de club zien voor een rit in de omgeving of elders op verplaatsing. Na de rit keren we gezamenlijk terug voor een of meerdere drankjes in ons stamcafé De Bierkar. De sterke verhalen volgen dan vanzelf wel.

Allemaal kennen we wel iemand die te maken heeft (gehad) met kanker. Daarom hebben we ons voor de tweede keer opgegeven om mee te doen aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. We hopen dat we op deze manier een steentje kunnen bijdragen aan het wetenschappelijk onderzoek naar kanker om zo in de nabije toekomst zoveel mogelijk mensen de behandeling te laten ondergaan die het beste bij hen past.

Wie dit team wil sponsoren kan een bedrag storten op het rekeningnummer BE14 7331 9999 9983, KREDBEBB (BIC) van de 1000 km van Kom op tegen Kanker, met vermelding van hun registratienummer in de medeling: 170-041196 - gift.

terug naar boven

Sint-Genesius-Rode
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - WTC De Hoek met twee teams
WTC De Hoek is één van de oudste en grootste verenigingen uit Sint-Genesius-Rode.
Samen met de sponsors van de club - Peugeot garage Johan Ollivier en fietshandel Paul Godeau - werd besloten om voor de tweede keer met een team deel te nemen aan de 1000 km.
Om een deel van de sponsoring bij elkaar te krijgen organiseren ze in het voorjaar 2013 een galalunch in het klasserestaurant L'Ecailler du Palais Royal te Brussel.

Wie deze teams wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC), met vermelding van hun actienummer nl 170056836

terug naar boven

Sint-Pieters-Leeuw
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Jean Marie Desmeth
Voor de 3de keer op rij springt Jean Marie Desmeth , met roots uit Geraardsbergen maar nu wonende in Sint Pieters Leeuw, op de fiets om 1000 km solo te rijden !!

JM wil samen met zijn familie en vrienden het nodige startgeld van 5000 euro ophalen aan de start te kunnen verschijnen.

Wie wil kan die sportieve uitdaging van Jean-Marie steunen door een gift te storten op rekeningnummer BE14-7331-9999-9983 met vermelding van zijn teamcode"170-009-128 + gift "

terug naar boven

Steenokkerzeel
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Gemeente Steenokkerzeel
De gemeente Steenokkerzeel neemt in 2013 terug deel aan de 1000 km fietsen van Kom op tegen Kanker.
Schepen Alex Trostmann blijft niet alleen voor zichzelf de strijd aangaan, maar zet zijn schouders onder de actie voor zovelen die met de ziekte te maken krijgen.

Dankzij de teams die samen in mei zullen meefietsen, wordt aan deze mensen een beetje hoop gegeven, doordat de zoektocht naar efficiënte therapieën verder kan gezet worden.
Voor Steenokkerzeel zal het volgende team deelnemen:
9 mei - Raf Delcourt en Marc De Prins
10mei - Davy Grossard - Els Vanlanduyt
11 mei - Luc Verdoodt (250 km)
12 mei - Devy Jossa - Nordin Boushaba
Voor meer informatie kan u steeds terecht op 02/254.19.50 of per mail op milieu@steenokkerzeel.be
Ons team wordt dit jaar ook gesponsord door Thermae Boetfort met een speciaal Kom op tegen Kanker- arrangement : Kom een dagje relaxen in Thermae Boetfort en steun meteen 1.000 km fietsen van Kom op tegen Kanker. Speciaal voor de actie dit jaar heeft Thermae Boetfort een Kom op tegen Kanker arrangement voor u klaar.
U krijgt een hele dag toegang tot de thermen, gebruik van badjas, handdoeken en badslippers, mogelijkheid om deel te nemen aan de verschillende opgiet- en scrubsessies en volgende individuele behandelingen: een kasbahpeeling en een Body Relax Massage (25'). U betaalt €99 en Thermae Boetfort schenkt daarvan € 50 aan Kom op tegen Kanker om het fietsteam van de gemeente Steenokkerzeel te steunen. Vergeet niet op voorhand telefonisch te reserveren. Actie geldig tijdens de maanden maart en april 2013.

Wie deze teams wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983+ KREDBEBB (BIC), met vermelding van hun actienummer nl 170018432


terug naar boven

Ternat
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Ferro Fiore met drie teams
Vorig jaar had Elisabeth al iets gelezen over de 1000km ... toen vooral vanuit de visie 'fietsen en uitdagingen'... Kanker is immers een ziekte die je alom hoort. Mensen rondom vertellen je hieromtrent, maar veel dringt het meestal niet door... tot dat akelig monster je eigen familie binnendringt.

Op 25 januari, de dag voor haar verjaardag, kreeg de meter van Elisabeth te horen dat ze leukemie had. Plots kan je het verdriet van al die andere mensen rondom je beter plaatsen. Plots ondervind je die onmacht. Je weet niet hoe, wat, wanneer, hoe lang... Niets... Je kan alleen hopen op beterschap... dat ze de moed niet verliest, dat de chemo aanslaat, dat ze niet te veel neveneffecten zal ondervinden.
De actie 1000km van Kom op tegen kanker kreeg een andere betekenis.
Gelukkig sprongen meteen een aantal zeer lieve Dames en Heren meteen op de kar ... Sara, Dorien, Walter en Mario fietsen de 1000km mee. Anderen boden hulp en ideetjes. Team FERRO FIORE (ijzeren bloem) was geboren!
Volg ons in al onze activiteiten en acties... op onze facebookpagina FERRO FIORE. Steun ons met uw deelname aan de cyclingmarathons, Tai bo sessie , ons etentje, onze familiedag. Of koop onze gadgets zoals kerst WC papier, sleutelhangers en paaseitjes.

Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-060-497.

terug naar boven

Ternat
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Cycling Florence
In 2009 ondernam Harry een 15-daagse fietstocht van Brussel naar Florence. Doordat zijn toen 10-jarige dochter Flo in 2004 plots levensbedreigend ziek werd, hoopte hij iets bij te kunnen dragen tot het steunen van een goed doel.

Intussen werd zij reeds voor de 4de maal geopereerd en ziet haar toekomst er nog steeds onzeker uit.
Daarom neemt Harry , zoals de strijd van Flo en van zoveel anderen, reeds voor de tweede keer individueel deel aan de 1000km van Kom op tegen Kanker.

Wie dit team wil sponsoren kan een bedrag storten op rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met melding van het actienummer 17005420

terug naar boven

Tienen
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - SESVANDERHAVE
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-044-562

terug naar boven

Tremelo
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Norriq
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-083-164.

terug naar boven

Vilvoorde
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - HOLOGIC
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-050-403

terug naar boven

Vilvoorde
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Oracle
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-045-651

terug naar boven

Vilvoorde
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - MARKANT netwerk van ondernemende vrouwen
MARKANT bruist van energie en wil van 9 tot 12 mei 2013 voor de tweede keer deelnemen aan de 1000 km van "Kom op tegen Kanker"
Vorige editie in 2012 was een daverend succes, daarom willen de ondernemende vrouwen van Markant zich opnieuw voorbereiden om aan de start te verschijnen op 9 mei 2013 !

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, gezondheid en bewegen, staan hoog in het vaandel bij Markant. Daarom zijn ze bereid om die 10000 euro startgeld voor 2 teams bijeen te krijgen door allerlei benefietacties op touw te zetten.
Wie het team van Markant wenst te steunen kan een een gift overmaken op het rekeningnummer van de 1000km BE14-7331-9999-9983 met in de mededeling de teamcode van Markant: 170-045-057 gift

Markant wenst iedereen van harte te danken voor hun sympathie en steun !

terug naar boven

Vilvoorde
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Roche Diagnostics
Wie ons wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-086-134

terug naar boven

Zaventem
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - ABB met 3 teams
Ook dit jaar engageert ABB zich voluit om de Kom op tegen Kanker-campagne te ondersteunen door opnieuw deel te nemen aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. We doen dit door maar liefst 3 teams af te vaardigen. Deze moedige fietsers gaan de sportieve uitdaging aan en rijden, gesteund door alle ABB collega's, schouder aan schouder om kankerpatiënten hun steun te betuigen.

Afgaand op de reacties van de deelnemers van vorig jaar wordt ook deze editie weer memorabel want 'wat een samenhorigheid', 'een memorabele ervaring', 'fijn om de collega's te leren kennen', 'een unieke kans' en 'gewoonweg ontroerend' kwamen meer dan eens terug. Niet verwonderlijk dus dat heel wat deelnemers van vorig jaar zich opnieuw ingeschreven hebben.

Dit goede doel ligt ons bedrijf nauw aan het hart. We willen alvast alle deelnemers en de organisatie een goede voorbereiding en start toewensen!

Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer: 170-057-331

terug naar boven

Zaventem
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Nynas
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer: 170-041-592.

terug naar boven

Zaventem
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - VIER
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer: 170-066-239.

terug naar boven

Zaventem
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - PWC Belgium met 2 teams
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van ons actienummer 170-014-768.

terug naar boven

Zaventem
De 1000 km van Kom op tegen Kanker - Yara
Wie dit team wil sponsoren, kan storten op het rekeningnummer 733-1999999-83 of BE14 7331 9999 9983 + KREDBEBB (BIC) met de vermelding van het actienummer 170-078-315.

terug naar boven